Dobitnici Oscara na satovima u Dubaiju

Izabrani su dobitnici ovogodišnjih „Oscara uradaka“, s širokim rasponom vremenskih djela prepoznatih po svom inženjerskom savršenstvu i atraktivnom dizajnu.

Žiri u industriji odabrao je najbolje svjetske satove u petnaest različitih kategorija, uključujući sport, nakit i sat putovanja, a nagrade su dodijelili i Grand Prix d’Horlogerie de Genève (GPHG) u Ženevi ranije ovog mjeseca.

Glavna nagrada za najbolji svjetski sat, Aiguille d’Or Grand Prix, pripala je Chronomètre Ferdinand Berthoud FB 1 iz Ferdinanda Berthouda.

Ovaj limitirani komad bijelog zlata i titana, koji se prodaje više od 200.000 dolara, ima kožnu vrpcu i pokreće ga pokretom namotanih ruku koji se sastoji od više od 1.120 komponenti.

Javnu nagradu, izabranu glasovima prijavljenim na internacionalnoj mreži i na odabranim međunarodnim izložbama gledatelja, dodijelio je C bisku Genève 33 bis Quai des Bergues.

Pobjednički satovi prikazani su u Seulu, Rimu i Ženevi prije dolaska u Dubai 15. studenog radi njihovog posljednjeg jurnjave na Dubai Watch Week,

Satovi Audemars Piguet, Montblanc, MB&F, Piaget, TAG Heuer i Tudor, zajedno sa Chanel, Eberhard & Co, Fabergé i Grönefeld, također su nagrađeni od strane ovogodišnjeg međunarodnog žirija s 27 osoba.

Pogledajte gornju galeriju da biste vidjeli cijeli popis ovogodišnjih dobitnika.

See also  Apple designs the face mask with a "unique" look for retail employees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *